Thuis

Everrise Accessories Limited

Van goede kwaliteit Met een laag bedekte Leerriem voor verkoop
Van goede kwaliteit Met een laag bedekte Leerriem voor verkoop
het is altijd een genoegen aan het werken met Everrise. Het zonnig, maakt hebben van u op het team een reusachtig verschil. U vindt altijd een manier om het gedaan — en goed gedaan te krijgen! Onze verzendingen waren vlot geweest en de kwaliteit is stabiel.

—— Laura Chandra het UK

Jonathan van Everrise. Zelfs wanneer gaan taai wordt, blijft u de beste houding hebben! Het fantastische werk! Ik genoot van de tijd werkend met u.

—— Anthony Sewer de V.S.

Hoed, die grote kennis in leer en riemproductie heeft. Wij waarderen haar inspanningen in het helpen van onze orden, is alles veruit vlot, en wij zullen met Everrise blijven werken.

—— Roland Kent Australiër

Wauw! Niko, net toen ik uw werk dacht kon niet beter worden! De trots u in uw werk vergt is echt inspirerend. Dank u voor het zijn zo het flexibele en harde werken.

—— Jane Collin Zuid-Afrika

Kristy, u heeft een uiterst gezond perspectief aan het werk. Ik word voortdurend indruk gemaakt op door de resultaten u veroorzaakt!

—— Eiad Grinshtein Panama

Ik ben online Chatten Nu

Everrise Accessories Limited

1 2 3 4 5 6 7
Everrise Accessories Limited Everrise Accessories Limited Everrise Accessories Limited Everrise Accessories Limited Everrise Accessories Limited Everrise Accessories Limited Everrise Accessories Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : Mcrocky
Aantal werknemers : 200~400
Jaarlijkse omzet : 5 million-10 million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Everrise Internationaal die Bedrijf (EIC) in Xiamen, China wordt gevestigd, waar voor hoogte - de goederen van het kwaliteitsleer beroemd is. Zijnd vervaardigen de professionele toebehoren, EIC-de Riemen van productenmensen & van de dame, Portefeuilles & Zakken. Het werkt voor belangrijke warenhuizen en merken in de EU en rest van wereld.

Wij hebben een sterke capaciteit in leerontwikkelingen en het hebben van zakelijke relatie met belangrijke leveranciers in verschillende landen. Met zelf- kan het entrepot door de Douane van China gecontroleerd, Everrise leer in een goedkopere prijs invoeren en de betere kwaliteit brengt daarom een sterk concurrentievermogen in echte leerzaken die.

 

 

 

Capaciteitsinformatie

Capaciteit: 250k PCs per maand voor riemen en 50k voor portefeuilles

Ruimte: 4000㎡ voor riemen en 1000㎡ voor portefeuille

Arbeid: 200 arbeiders voor riem en 60 arbeiders voor portefeuille

Steekproefonderzoek: 15 dagen; Productie: 45-60 dagen

 

 

 

 

Contactgegevens
Everrise Accessories Limited

Contactpersoon: Rocky Wang

Tel.: 86-592-3190900

Fax: 86-592-3289095

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Echte Leerriem Leverancier. © 2018 - 2020 genuine-leatherbelt.com. All Rights Reserved.